Pâine De Porumb-Cotlete De Porc Cu Crustă
Cotletele de porc cu crustă de pâine de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 510 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul Condimentat de umplutură de pâine de porumb, Cotletele de porc, condimentele de pasăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma Zara cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Meyer ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Cu Crustă De Chimen, Cotlete de porc cu pesmet de salvie și lămâie, și Orange-salvie pâine de porumb Crusted Turcia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas mare de copt.
Adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat. Marinați în frigider 30 de minute, întorcând ocazional carnea de porc.
Așezați amestecul de umplutură într-un robot de bucătărie și procesați până când este zdrobit fin.
Se toarnă amestecul de umplutură într-un vas de mică adâncime sau o placă de plăcintă.
Scoateți carnea de porc din vasul de copt și aruncați marinada. Dragați ambele părți ale cotletelor de porc în amestecul de umplutură, apăsând pentru a acoperi bine.
Așezați Cotletele de porc pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când ați terminat.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.