Pâinea cu portocale de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, oul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Pâine portocalie de afine cu glazură portocalie deschisă, Pâine Umedă De Afine Portocalii Cu Glazură Portocalie, și Pâine De Portocale De Afine Cu Glazură De Unt De Portocale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 8 1/2x4 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron. Se amestecă untul în amestecul de făină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați suc de portocale, coajă de portocală și ou; se amestecă bine. Îndoiți afine și nuci. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Afine
Coaja De Portocala
Nuci
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 60 până la 75 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.