Pâine De Pizza Chewy
Rețeta de pâine de Pizza Chewy ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 220 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, brânză mozzarella, sos de paste de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Pizza de casă cu crustă de iaurt masticabilă, Pâine moale și masticabilă cu lapte de cocos, și Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia pătrată de 8 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă berea doar până când făina este umezită.
Întindeți aluatul în tigaie.
Întindeți sosul de paste peste aluat.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Tăiați în pătrate de 2 inci.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.