Pâine De Paște Cu Migdale

Pâine De Paște Cu Migdale
Pâinea de Paște cu migdale necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 3692 calorii, 71G de proteine, și 230g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.89 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Dacă aveți unt, migdale, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Cupcakes De Paște Cu Migdale Portocalii, Cupcakes de Paște cu cireșe și migdale, și Ciocolată Unt De Migdale Ouă De Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 1/2 linguriță de zahăr în apa caldă într-o cană de măsurare cu 1 cană și se presară cu drojdia. Se amestecă pentru a amesteca drojdia în apă și se lasă să stea într-un loc cald până se spumă și se dublează în volum, 10 până la 15 minute. Amestecați împreună 1/3 cană de zahăr, 2 ouă crude, sare, amestecul de drojdie, lapte și 3 căni de făină într-un bol mare și bateți cu un mixer electric timp de 3 minute pentru a dezvolta gluten.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
2
Se amestecă făina rămasă în aluat și se bate până când aluatul este strălucitor, moale și elastic, aproximativ 5 minute. Răsturnați vasul, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Așezați bețișoare de unt la 1 inch distanță între 2 bucăți mari de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Rotiți untul într-un pătrat de aproximativ 12 inci pe o parte, așezați hârtia cerată cu pătrat de unt pe o foaie de copt și congelați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată, întoarceți aluatul pentru a ridica făina pe toate părțile și presărați aluatul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 18 inci pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Îndepărtați excesul de făină din aluat, dacă este necesar. Îndepărtați stratul superior de hârtie cerată din pătratul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Așezați pătratul de unt rece, rămânând cu hârtie cerată în sus, colț de catty pe dreptunghiul aluatului, astfel încât colțurile aluatului să se extindă dincolo de unt. Îndepărtați hârtia cerată rămasă. Îndoiți punctele de sus și de jos peste unt, întâlnindu-vă la mijloc; pliați punctele din stânga și din dreapta peste unt. Strângeți părțile laterale și cusăturile aluatului pentru a închide untul în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
9
Rotiți plicul plat de aluat umplut cu unt, cusătura în jos, pe suprafața făinoasă până la un dreptunghi de 12 x 24 inci și pliați aluatul în jumătate (într-un pătrat de 12x12 inci), apoi din nou în jumătate, pentru a face un pătrat de 6x12 inci de aluat cu patru straturi de unt. Răciți aluatul timp de aproximativ 5 minute; apoi rotiți aluatul din nou într-un dreptunghi de 12 x 24 inci și pliați în sferturi ca înainte; răciți, repetați rularea și plierea aluatului încă o dată. Refrigerați aluatul cel puțin încă 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
10
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Tăiați aluatul în două bucăți (veți vedea straturi de unt). Pe o suprafață bine făinată, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 30 x 9 inci; tăiați dreptunghiul în 3 benzi lungi, câte 30 x 3 inci fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Amestecați umplutura de migdale, 1/2 cană de unt și 1/2 cană de zahăr împreună într-un bol și întindeți jumătate din amestecul de umplutură în centrul celor 3 benzi. Îndoiți benzile peste umplutură pe drum lung și prindeți marginile închise, închizând umplutura în 3 frânghii lungi. Împletiți cele 3 frânghii împreună și aranjați împletitura într-un inel. Prindeți capetele închise. Repetați pentru a 2-a bucată de aluat și jumătate rămasă din umplutură, făcând două produse de patiserie împletite în formă de inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Așezați produsele de patiserie pe foile de copt căptușite, reformându-se în inele simetrice, dacă este necesar. Setați 3 ouă de Paște fierte, încastrate între împletituri, în partea superioară a fiecărei produse de patiserie împletite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Ungeți produse de patiserie, ouă și toate, cu ou bătut; presărați cu zahăr alb suplimentar și migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și crocant, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate58
Revista