Pâine De Ovăz Rămasă
Nevoie de un lactate gratuit și masa de dimineață vegetarian? Pâinea rămasă din fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, gălbenușul de ou, făina de pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Clătite De Ovăz Rămase, Restul De Budincă De Pâine Croissant, și Resturi De Pâine Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați drojdia, făina de pâine, 1/4 cană de ovăz prăjită, nefiertă și sarea într-un bol mic de amestecare și dați deoparte.
Combinați făina de ovăz gătită rămasă, apa caldă, siropul de agave și 1 lingură de ulei într-un bol mare de amestecare.
Adăugați amestecul uscat în amestecul de ovăz gătit în 3 tranșe și amestecați bine cu o lingură de lemn după fiecare adăugare.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna timp de 10 minute, încorporând mai multă făină, dacă este necesar. Aluatul va fi lipicios.
Puneți aluatul într-un vas sau recipient ușor uleiat. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald pentru a crește până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul, modelați-l într-o pâine și puneți-l într-o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați gălbenușul de ou și apa într-un castron mic. Periați ușor partea superioară a pâinii cu spălarea ouălor și presărați cu restul de 1 lingură de ovăz prăjit, nefiert.
Coaceți până când pâinea atinge o temperatură internă înregistrează 210 grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 55 de minute până la 1 oră.
Scoateți pâinea din tigaie într-un suport de răcire timp de 30 de minute înainte de feliere și servire.