Pâine De Ovăz I

Pâine De Ovăz I
Pâine de ovăz i este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 1413 calorii, 39G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de drojdie activă, melasă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pâine cu banane Pecan cu fulgi de ovăz pentru Ziua Națională a făinii de ovăz, Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine), și Mașină De Pâine Fulgi De Ovăz-Pâine Cu Semințe De Floarea Soarelui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ovăzul, melasa, uleiul, sarea și apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Lăsați să se răcească la aproximativ 105 grade F.
3
Se dizolvă drojdia în apa caldă și se lasă să stea 5 minute sau până devine cremoasă. Se amestecă drojdia în amestecul de ovăz și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați făină integrală de grâu, 2 căni de făină de pâine și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se amestecă până se combină bine.
6
Se amestecă suficient din făina rămasă pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe un blat cu făină și frământați aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Așezați aluatul într-un vas bine uns și acoperiți cu folie de plastic unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Lăsați aluatul să se odihnească la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 3 tigăi obișnuite și 4 mini Tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați aluatul pe o suprafață făinoasă și împărțiți-l în 4 bucăți. Formați aluatul în pâini și așezați-le în tigăi, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Lăsați să crească până se dublează, aproximativ 90 de minute.
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinile se rumenesc și sună gol la atingere, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții3
Scor De Sănătate25
Revista