Pâine De Orz
Pâinea de orz este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 238 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de praf de copt, ouă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Orz Cu Aluat, Brut Încolțite Orz Migdale In Alb Pâine, și Supă de orz de legume {inspirată de pâinea Panera}.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar pe gaz la foc mic timp de cel puțin 10 minute.
Frecați ușor părțile laterale și fundul unui cuptor olandez de 4 până la 5 litri cu ulei de canola și dați deoparte.
Într-un castron mediu de amestecare, amestecați împreună făina, sarea și praful de copt. Într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună mierea, 1/4 cană de ulei, ouă și lapte.
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și amestecați până se combină.
Turnați aluatul în cuptorul olandez pregătit; nu acoperiți cu un capac.
Așezați cuptorul olandez pe grătar și închideți capacul grătarului. Gătiti cu capacul închis timp de 35 până la 40 de minute sau până când temperatura internă atinge 190 de grade F. Lăsați să se răcească în cuptorul olandez timp de cel puțin 5 minute înainte de a ieși pe un suport de răcire.
* Nota bucătarului: pentru coacerea într-un cuptor tradițional, coaceți într-un cuptor de 350 grade F timp de 25 până la 30 de minute sau până când pâinea atinge o temperatură internă de 190 grade F.