Pâine de nuc și rozmarin în stil Shaker

Pâine de nuc și rozmarin în stil Shaker
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea de nuc și rozmarin în stil Shaker. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 406 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, lapte foarte cald, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Batoane De Lămâie În Stil Shaker, Pulpe De Pui Afumate În Stil Shaker, și Zucchini-Pâine De Nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă zahărul, untul și sarea; se răcește până la călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
3
Puneți 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic; se amestecă în drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 6 minute.
5
Se amestecă amestecul de drojdie și 1 ou în amestecul de lapte călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
OuăOuă
6
Se amestecă în 4 căni de făină. Bateți cu lingura de lemn până când amestecul este neted. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați buretele să stea până când apar bule la margine, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
7
Se amestecă nucile și rozmarinul în burete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
NuciNuci
8
Se amestecă în făină, câte 1/3 cană, până se formează aluat moale, ușor lipicios. Întoarceți aluatul pe suprafața făinată și frământați până se omogenizează și nu mai este lipicios, stropind cu făină după cum este necesar, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Periați vasul mare curat cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați aluat; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Periați două tigăi antiaderente de 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inch cu ulei. Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe suprafața de lucru; formați în două pâini lungi de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
13
Așezați în tigăi.
14
Lăsați să crească, neacoperit, până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 45 de minute.
15
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. cu ajutorul unui cuțit zimțat, faceți o tăietură superficială în centrul fiecărei pâini.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
16
Periați pâinile cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
17
Coaceți până devin aurii și cruste, aproximativ 35 de minute. Întoarceți pâinea din tigăi. Se răcește pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista