Pâine de nuc și rozmarin în stil Shaker
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea de nuc și rozmarin în stil Shaker. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 406 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, lapte foarte cald, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Batoane De Lămâie În Stil Shaker, Pulpe De Pui Afumate În Stil Shaker, și Zucchini-Pâine De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Se amestecă zahărul, untul și sarea; se răcește până la călduț.
Puneți 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic; se amestecă în drojdie.
Se amestecă amestecul de drojdie și 1 ou în amestecul de lapte călduț.
Se amestecă în 4 căni de făină. Bateți cu lingura de lemn până când amestecul este neted. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați buretele să stea până când apar bule la margine, aproximativ 15 minute.
Se amestecă nucile și rozmarinul în burete.
Se amestecă în făină, câte 1/3 cană, până se formează aluat moale, ușor lipicios. Întoarceți aluatul pe suprafața făinată și frământați până se omogenizează și nu mai este lipicios, stropind cu făină după cum este necesar, aproximativ 10 minute.
Periați vasul mare curat cu ulei.
Adăugați aluat; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul cu plastic.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Periați două tigăi antiaderente de 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inch cu ulei. Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe suprafața de lucru; formați în două pâini lungi de 8 inci.
Lăsați să crească, neacoperit, până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 45 de minute.
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. cu ajutorul unui cuțit zimțat, faceți o tăietură superficială în centrul fiecărei pâini.
Periați pâinile cu glazură.
Coaceți până devin aurii și cruste, aproximativ 35 de minute. Întoarceți pâinea din tigăi. Se răcește pe rafturi.