Pâine de măsline Kalamata cu Oregano
Pâinea de măsline Kalamatan cu Oregano este o vegetarian pâine. O porție conține 124 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, măsline kalamatan, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine de măsline Kalamatan cu Oregano, Pâine De Măsline Kalamatan, și Pâine Cu Usturoi De Măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă. Pune deoparte.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați zeama, untul și albușurile de ou, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală. Îndoiți ceapa, măslinele și oregano.
Întindeți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inch acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.