Pâine De Miere
Miere buchet pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 1299 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de drojdie activă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Grătare pentru buchet, Mac ' N ' Brânză pentru o grămadă, și Piept pentru o grămadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați apa caldă și mierea împreună într-un bol până se dizolvă mierea.
Se presară drojdia peste amestecul de apă și se lasă să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă uleiul și sarea în amestecul de drojdie.
Se amestecă 3 căni de făină în amestec de drojdie până nu rămân pete uscate. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare, până când aluatul nu mai este lipicios și se strânge. Continuați să frământați timp de 5 minute într-un mixer de stand sau 10 minute cu mâna.
Așezați aluatul într-un bol mare, ușor uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați-l să crească într-un loc cald până când se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul și lăsați-l să crească din nou până se dublează în volum, aproximativ 45 de minute.
Ungeți trei tigăi de pâine de 9x5 inci.
Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Formați aluatul în 3 pâini și puneți-l în tigăi pregătite. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până când aluatul este la aproximativ 1 inch deasupra părților laterale ale tăvilor, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc și fundul pâinilor sună gol la atingere, aproximativ 40 de minute.
Scoateți pâinile din tigăi și transferați-le într-un suport de răcire.