Pâine De Miere

Pâine De Miere
Miere buchet pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 1299 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de drojdie activă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Grătare pentru buchet, Mac ' N ' Brânză pentru o grămadă, și Piept pentru o grămadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați apa caldă și mierea împreună într-un bol până se dizolvă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se presară drojdia peste amestecul de apă și se lasă să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se amestecă uleiul și sarea în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se amestecă 3 căni de făină în amestec de drojdie până nu rămân pete uscate. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare, până când aluatul nu mai este lipicios și se strânge. Continuați să frământați timp de 5 minute într-un mixer de stand sau 10 minute cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Așezați aluatul într-un bol mare, ușor uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați-l să crească într-un loc cald până când se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți aluatul și lăsați-l să crească din nou până se dublează în volum, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
7
Ungeți trei tigăi de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Formați aluatul în 3 pâini și puneți-l în tigăi pregătite. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până când aluatul este la aproximativ 1 inch deasupra părților laterale ale tăvilor, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc și fundul pâinilor sună gol la atingere, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți pâinile din tigăi și transferați-le într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista