Pâinea de maimuță uimitoare este o vegetarian rețetă cu 1 porții. O porție conține 2696 calorii, 8g de proteine, și 130g de grăsime. Pentru $ 8.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nuci pecan, rulouri de cină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine De Maimuță.
Instrucțiuni
1
Aranjați aluatul de rulou de cină într-o tigaie cu tub de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Încălziți untul și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă aproximativ 5 minute; se toarnă peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Rola
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se presară cu nuci pecan și amestec de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă
Nuci Pecan
4
Amestecați zahărul alb și scorțișoara într-un bol; presărați peste amestecul de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Turnați siropul de porumb uniform peste amestecul de scorțișoară. Acoperiți tigaia tubului cu o foaie de folie de aluminiu unsă și lăsați aluatul să crească peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Scorțișoară
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Mutați rack-ul în jumătatea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 35 până la 40 de minute. Lăsați pâinea să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Răsturnați tigaia pe o foaie de copt sau o farfurie mare pentru a servi.