Pâine de maimuță II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Monkey Bread II. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 4558 calorii, 57G de proteine, și 190g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 4,8 USD pe porție. 725 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, margarină, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine De Maimuță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tava de copt din mașină.
Puneți drojdia, făina, scorțișoara măcinată, sarea, zahărul alb, 2 linguri de unt și apă în ordinea recomandată pentru producătorul de paine. Asigurați-vă că niciun lichid nu vine în contact cu drojdia. Selectați ciclul aluatului și apăsați start.
Când aluatul este complet, așezați aluatul pe suprafața făinoasă și frământați de 10 până la 12 ori.
Într-o cratiță medie la foc mic, topiți o cană de unt, amestecați zahărul brun și stafidele ( 1/4 cană de nuci tocate este de asemenea bună!). Se amestecă până se omogenizează.
Tăiați aluatul în bucăți de un centimetru. Aruncați câte o bucată pe rând în amestecul de zahăr cu unt. Înveliți bine bucățile de aluat, apoi stratificați-le ușor într-o tigaie unsă sau tub, straturi eșalonate, astfel încât să aruncați fiecare bucată de aluat peste un spațiu între două de mai jos.
Lăsați să se ridice într-un loc cald, fără pescaj, până când aluatul este puțin peste vârful tigaiei, 15 până la 20 de minute.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F (190 grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până la maro auriu.
Scoateți din cuptor, așezați o farfurie cu fața în jos în partea superioară a tigaiei și, folosind mănuși de cuptor pentru a ține placa pe tigaie, întoarceți ambele până când pâinea alunecă pe farfurie.
Serviți cald...și bucurați-vă.