Pâine De Maimuță Cu Ceapă-Muștar
Pâinea de maimuță cu muștar de ceapă este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, arpagic, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine De Maimuță.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți 3 linguri de unt.
Adăugați laptele și zahărul și încălziți până se încălzește.
Se transferă într-un castron mare, se amestecă drojdia și se lasă să stea până se spumează, 5 minute. Se amestecă făina și 1 1/2 lingurițe de sare până se formează un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până se omogenizează, 5 minute. Ungeți vasul și readuceți aluatul în el. Acoperiți cu plastic și lăsați să stea într-un loc fără pescaj până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ungeți un tub de 10 inci sau o tigaie Bundt. Puneți aluatul și împărțiți-l în 4 bucăți.
Rulați fiecare bucată într-un bușten de 12 inci și tăiați fiecare bușten în 12 bucăți egale.
Rotiți fiecare piesă într-o minge.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 6 minute. Se amestecă muștarul, arpagicul și cimbru.
Adăugați restul de 4 linguri de unt; se amestecă până se topește. Se condimentează ușor cu sare și se transferă în vasul mare pentru a se răci ușor.
Adăugați jumătate din bilele de aluat și întoarceți-le pentru a acoperi cu amestecul de ceapă. Aranjați bilele în partea de jos a tigaiei. Repetați cu bilele de aluat rămase. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea până se ridică în vârful tigaiei, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți pâinea în treimea inferioară a cuptorului timp de 25 de minute sau până devine aurie. Acoperiți tigaia ușor cu folie, reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți timp de 30 de minute mai mult sau până când a crescut.
Lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de 15 minute. Puneți o farfurie inversată deasupra și întoarceți pâinea pe ea. Puneți o altă farfurie deasupra și inversați pâinea, astfel încât să fie cu partea dreaptă în sus. Se rupe în rulouri sau se taie în felii.