Pâine De Lămâie De Paște

Pâine De Lămâie De Paște
Nevoie de un pâine vegetariană? Pâinea cu lămâie de Paște ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Paște Cu Lămâie, Coloranți naturali de ouă, pâine împletită, pâine scurtă de lămâie și alte idei bune pentru Paște, și Pâine De Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făină 2 tigăi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Combinați făina, praful de copt și sarea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Bateți untul și 2 1/2 căni de zahăr cu un mixer electric într-un bol mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în extractul de migdale cu ultimul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
OuăOuă
5
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează. Îndoiți coaja de lămâie și nucile tocate, amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
6
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinile se rumenesc foarte ușor și o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 60 până la 70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Amestecați sucul de lămâie cu 1/2 cană de zahăr într-un bol până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Turnați glazura de lămâie peste prăjiturile fierbinți; lăsați să stea 10 minute înainte de a scoate prăjiturile din tigăi. Se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiPaști
Revista