Pâine de grâu și in
Pâinea de grâu și In ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Un amestec de unt, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine de grâu și in, Pâine de grâu și in, și Pâine Integrală De In pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți laptele, apa și 1 lingură de unt înmuiat la foc mediu până la 120 de litri F până la 130 de litri f (untul nu se va topi). Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni din făina universală, sarea și drojdia.
Adăugați amestecul de lapte și miere. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă făina integrală de grâu, ovăzul, semințele de in și suficientă făină universală rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mediu cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald 1 până la 1 1/2 ore sau până când dimensiunea este dublă. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau gătit. Pe suprafața ușor făinată, rotiți aluatul într-un dreptunghi de 12x8 inci.
Rulați dreptunghiul strâns, începând cu partea de 8 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Prindeți fiecare capăt al rolei pentru a sigila; îndoiți capetele sub pâine.
Așezați cusătura în jos în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 45 până la 60 de minute sau până când dimensiunea este dublă.
Se încălzește cuptorul la 375 buc.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când pâinea este maro aurie și sună goală când este bătută.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Ungeți partea superioară a pâinii cu unt topit. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.