Pâine De Grâu Scorțișoară-Stafide-Nuc
Scorțișoară-stafide-nuc pâine de grâu ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 152 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, drojdie cu acțiune rapidă, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine Integrală Cu Scorțișoară Și Stafide, Scorțișoară Stafide Pâine De Nucă, și Rulouri de grâu cu nuci, alune și stafide aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina integrală de grâu și drojdia.
Adăugați apă caldă. Bate cu sârmă Tel sau mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Se amestecă zahărul brun, uleiul, scorțișoara, sarea și 1 cană de făină de pâine; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină de pâine rămasă, câte 1/2 cană, până se formează un aluat moale și neted.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați 5 până la 10 minute sau până când aluatul este neted și elastic. Frământați în nuci și stafide. Ungeți vasul mare cu scurtare.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ungeți foaia de cookie neizolată cu spray de scurtare sau de gătit; se presară cu făină de porumb.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Formați ușor într-o bilă uniformă, rotundă, fără a elibera toate bulele din aluat. Întindeți părțile aluatului în jos pentru a face un blat neted.
Așezați pâinea cu partea netedă în sus pe foaia de prăjituri. Pulverizați pâinea cu apă rece. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald 45 până la 60 de minute sau până când aluatul aproape că și-a dublat dimensiunea.
Încălziți cuptorul la 191°. pulverizați pâinea cu apă rece. Cu un cuțit ascuțit zimțat, tăiați cu atenție tăieturile adânci de 1/4 inch în modelul tic-tac-toe deasupra pâinii.
Se introduce în cuptor; se pulverizează cu apă rece.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când pâinea este maro închis și sună goală la atingere.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; rece.