Pâine De Grâu Potrivită Pentru Copii
Pâinea de grâu potrivită pentru copii este o vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, lapte, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Crock Pot Chili De Curcan Pentru Copii, Mini Pizza Din Grâu Integral-Prietenos Cu Congelatorul, și Scones De Grâu Integral De Afine, Prietenos Cu Diabetul.
Instrucțiuni
Măsurați apa într-un castron mare sau în vasul unui mixer și amestecați 1 lingură de zahăr brun.
Se presară drojdia deasupra și se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute.
Adăugați 1 cană de făină universală și 3 căni de făină integrală de grâu în castron împreună cu zahărul brun, sarea, uleiul vegetal și laptele.
Se amestecă la viteză mică pentru a amesteca ingredientele. Continuați să amestecați la viteză medie, adăugând restul de făină 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul se agață de cârlig și curăță părțile laterale ale bolului. Este posibil să nu fie nevoie să adăugați toată făina.
Se amestecă la viteză medie timp de aproximativ 5 minute. Ungeți vasul și întoarceți aluatul pentru a acoperi. Acoperiți liber și lăsați deoparte să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul și așezați-l pe o suprafață făinoasă. Împărțiți în două porțiuni egale și folosiți un sucitor pentru a rula fiecare într-un dreptunghi care are aproximativ 16x8 inci. Asigurați-vă că apăsați toate bulele de aer.
Rotiți dreptunghiurile în pâini și prindeți cusătura împreună.
Așezați pâinile cu cusătura în jos în tigăi de pâine unse de 9x5 inch.
Tăiați câteva fante peste partea superioară a fiecărei pâini folosind un cuțit ascuțit. Lăsați deoparte să se ridice până când degetul lasă o gropiță când apăsați într-o pâine, 30 până la 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți pâinile timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți încă 30 de minute sau până când pâinile sunt maro intens.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe un suport de sârmă.