Pâine De Grâu Potrivită Pentru Copii

Pâine De Grâu Potrivită Pentru Copii
Pâinea de grâu potrivită pentru copii este o vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, lapte, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Crock Pot Chili De Curcan Pentru Copii, Mini Pizza Din Grâu Integral-Prietenos Cu Congelatorul, și Scones De Grâu Integral De Afine, Prietenos Cu Diabetul.

Instrucțiuni

1
Măsurați apa într-un castron mare sau în vasul unui mixer și amestecați 1 lingură de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Se presară drojdia deasupra și se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Adăugați 1 cană de făină universală și 3 căni de făină integrală de grâu în castron împreună cu zahărul brun, sarea, uleiul vegetal și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Ulei VegetalUlei Vegetal
Zahăr BrunZahăr Brun
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă la viteză mică pentru a amesteca ingredientele. Continuați să amestecați la viteză medie, adăugând restul de făină 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul se agață de cârlig și curăță părțile laterale ale bolului. Este posibil să nu fie nevoie să adăugați toată făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă la viteză medie timp de aproximativ 5 minute. Ungeți vasul și întoarceți aluatul pentru a acoperi. Acoperiți liber și lăsați deoparte să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul și așezați-l pe o suprafață făinoasă. Împărțiți în două porțiuni egale și folosiți un sucitor pentru a rula fiecare într-un dreptunghi care are aproximativ 16x8 inci. Asigurați-vă că apăsați toate bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Rotiți dreptunghiurile în pâini și prindeți cusătura împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Așezați pâinile cu cusătura în jos în tigăi de pâine unse de 9x5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Tăiați câteva fante peste partea superioară a fiecărei pâini folosind un cuțit ascuțit. Lăsați deoparte să se ridice până când degetul lasă o gropiță când apăsați într-o pâine, 30 până la 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
10
Coaceți pâinile timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți încă 30 de minute sau până când pâinile sunt maro intens.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista