Pâinea de grâu de stafide de aur este o vegetarian pâine. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 95 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de drojdie activă, bicarbonat de sodiu, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de grâu cu nucă, alune și stafide aurii, Cotlete de porc, sos de mere de aur și stafide, paste de grâu integral Mac-N-Cheddar, și Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați stafidele și apa; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge bine; deoparte. Într-un castron mare, combinați făina integrală de grâu, drojdia, sarea și bicarbonatul de sodiu. Intr-o cratita, se incalzeste iaurtul, Apa, mierea si untul la 120 -130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Iaurt
Miere
Apă
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Adăugați la ingredientele uscate.
4
Adăugați stafide și suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Stafide
Aluat
5
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
6
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Puneți aluatul în jos; împărțiți în treimi. Formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
8
Se pune în trei uns 9-in. x 5-in. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
9
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.