Pâine de grâu cu miere III

Pâine de grâu cu miere III
Pâinea de grâu de miere III este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 410 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, lapte cald, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o pâine. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Pâinea de grâu cu miere a mamei, și Pâine De Grâu Cu Miere.

Instrucțiuni

1
Așezați apa caldă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se presară drojdie, se amestecă până se dizolvă și se lasă să stea până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați laptele cald, mierea, uleiul, sarea și 1 1/2 căni făină universală; amestecați bine. Se amestecă făina integrală de grâu și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați făina universală rămasă, 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul este moale și funcțional (poate rămâne puțină făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați într-un bol ușor uns și întoarceți aluatul pentru a unge blatul. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până când se dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci. Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Formați aluatul într-o pâine și puneți-l în tigaia pregătită. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute sau până când partea de sus este maro aurie și partea de jos a pâinii sună goală când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista