Pâine de grâu cu miere III
Pâinea de grâu de miere III este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 410 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, lapte cald, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o pâine. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Pâinea de grâu cu miere a mamei, și Pâine De Grâu Cu Miere.
Instrucțiuni
Așezați apa caldă într-un castron mare.
Se presară drojdie, se amestecă până se dizolvă și se lasă să stea până la crem.
Adăugați laptele cald, mierea, uleiul, sarea și 1 1/2 căni făină universală; amestecați bine. Se amestecă făina integrală de grâu și se amestecă bine.
Adăugați făina universală rămasă, 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul este moale și funcțional (poate rămâne puțină făină).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 6 până la 8 minute.
Așezați într-un bol ușor uns și întoarceți aluatul pentru a unge blatul. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până când se dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci. Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Formați aluatul într-o pâine și puneți-l în tigaia pregătită. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute sau până când partea de sus este maro aurie și partea de jos a pâinii sună goală când este atinsă.
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o pe un suport de sârmă.