Pâine de grâu cu miere II
Pâine de grâu cu miere II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 255 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Miere Pâine Integrală De Grâu, și Pâine De Grâu Cu Miere.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă.
Adăugați miere și amestecați bine.
Se amestecă în făină integrală de grâu, sare și ulei vegetal. Lucrați treptat făina universală. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați cel puțin 10 până la 15 minute. Când aluatul este neted și elastic, puneți-l într-un castron bine uns. Întoarceți-l de mai multe ori în vas pentru a acoperi suprafața aluatului și acoperiți-l cu o cârpă umedă.
Lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 45 de minute.
Puneți aluatul în jos. Formați în două pâini și puneți-le în două tigăi bine unse de 9 x 5 inch. Se lasă să crească până când aluatul este de 1 până la 1 1/2 inci deasupra tigăilor.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 până la 30 de minute.