Pâine De Grâu Cu Miere-Fulgi De Ovăz

Pâine De Grâu Cu Miere-Fulgi De Ovăz
Miere-fulgi de ovăz pâine de grâu ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 147 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați pâine integrală de ovăz cu miere de grâu, Pâine Integrală De Ovăz Cu Miere De Grâu, și Pâine Cu Fulgi De Ovăz Din Grâu De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cană de măsurare din sticlă cu 2 căni; lăsați amestecul de drojdie să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Combinați 2 căni de făină universală, făină integrală de grâu, ovăz și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
OvăzOvăz
SareSare
3
Bateți amestecul de drojdie, 1 cană de făină universală, miere și ulei de măsline la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de făină integrală de grâu, bătând la viteză mică până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
MiereMiere
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați 9 minute, adăugând făină universală suplimentară (până la 6 linguri), după cum este necesar. (Aluatul va fi ușor lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AluatAluat
5
Așezați aluatul într-un castron mare pulverizat cu spray de gătit, întorcându-l pentru a unge partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Acoperiți vasul de aluat cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Rulați fiecare porțiune într - un dreptunghi de 13 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Rulați fiecare dreptunghi de aluat, începând de la 1 latură scurtă, modă jeleu; ciupiți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
10
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, în 2 (8 1/2-x 4 1/2-inch) tigăi de pâine pulverizate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
11
Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până când aproape s-a dublat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Îndepărtați și aruncați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când pâinile sună goale atunci când sunt bătute și sunt aurii. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți pâinile din tigăi și răciți-le pe rafturile de sârmă.
15
Notă: dacă nu aveți un mixer electric rezistent, puteți amesteca aluatul manual cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Stand MixerStand Mixer
16
Sfatul bucătarului: pentru a măsura făina, lingurați într-o cană de măsurare uscată, apoi nivelați partea superioară cu un cuțit. Nu scoateți niciodată ceașca de măsurare în făină-veți obține prea multă făină, rezultând o pâine densă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții25
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista