Pâine De Grâu Cu Miere-Fulgi De Ovăz
Miere-fulgi de ovăz pâine de grâu ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 147 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați pâine integrală de ovăz cu miere de grâu, Pâine Integrală De Ovăz Cu Miere De Grâu, și Pâine Cu Fulgi De Ovăz Din Grâu De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cană de măsurare din sticlă cu 2 căni; lăsați amestecul de drojdie să stea 5 minute.
Combinați 2 căni de făină universală, făină integrală de grâu, ovăz și sare.
Bateți amestecul de drojdie, 1 cană de făină universală, miere și ulei de măsline la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de făină integrală de grâu, bătând la viteză mică până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați 9 minute, adăugând făină universală suplimentară (până la 6 linguri), după cum este necesar. (Aluatul va fi ușor lipicios.)
Așezați aluatul într-un castron mare pulverizat cu spray de gătit, întorcându-l pentru a unge partea superioară a aluatului.
Acoperiți vasul de aluat cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Rulați fiecare porțiune într - un dreptunghi de 13 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Rulați fiecare dreptunghi de aluat, începând de la 1 latură scurtă, modă jeleu; ciupiți capetele pentru a sigila.
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, în 2 (8 1/2-x 4 1/2-inch) tigăi de pâine pulverizate cu spray de gătit.
Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până când aproape s-a dublat în vrac.
Îndepărtați și aruncați folia de plastic.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când pâinile sună goale atunci când sunt bătute și sunt aurii. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți pâinile din tigăi și răciți-le pe rafturile de sârmă.
Notă: dacă nu aveți un mixer electric rezistent, puteți amesteca aluatul manual cu o lingură de lemn.
Sfatul bucătarului: pentru a măsura făina, lingurați într-o cană de măsurare uscată, apoi nivelați partea superioară cu un cuțit. Nu scoateți niciodată ceașca de măsurare în făină-veți obține prea multă făină, rezultând o pâine densă și groasă.