Pâine De Grâu Cu Miere
Această rețetă face 16 porții cu 188 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 23 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea de grâu cu miere ar putea fi o uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, grâu crăpat, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Miere Pâine Integrală De Grâu, și Miere Pâine Integrală De Grâu.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați grâul crăpat, mierea, sarea și 2 căni de apă clocotită. Acoperiți cu un prosop curat sau folie de plastic și lăsați să stea 30 de minute.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în 3/4 cană de apă caldă (90 până la 105).
Lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
În vasul unui mixer de stand, bateți făina integrală de grâu și 2 căni de făină de pâine împreună.
Adăugați amestecuri de grâu și drojdie crăpate.
Atașați cârligul de aluat și, cu mixerul la scăzut, amestecați pentru a combina.
Adăugați făina de pâine rămasă, 1/4 cană la un moment dat, până când aluatul se îndepărtează din interiorul bolului. Continuați să amestecați până când este neted și elastic, adăugând mai multă făină, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească prea mult. Când este gata, aluatul ar trebui să se simtă un pic ca un lob al urechii atunci când îl ciupiți.
Ungeți un castron mare și puneți aluatul în el. Acoperiți ușor și lăsați să stea până când aluatul s-a dublat în vrac, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul, acoperiți și lăsați din nou să se dubleze, aproximativ 1 oră.
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un 8-in dur.- dreptunghi lung. Unt doi 8-in. panuri de pâine și puneți aluatul în tigăi. Acoperiți și lăsați să stea până se dublează în vrac, 30 până la 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți 2 linguri. Ungeți și periați pe vârfurile de pâini. Folosind un aparat de ras sau un cuțit zimțat, faceți un 1/4-in.- tăiați adânc pe lungime pe partea de sus a fiecărei pâini și coaceți până se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Scoateți pâinile din tigăi (sunt gata dacă sună goale atunci când sunt bătute pe fund) și răciți-le pe grătare.