Pâine De Grâu Consistentă

Pâine De Grâu Consistentă
Această rețetă servește 14 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cafea tare, Guinness stout, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite De Grâu Integral Cu Miere, Cârnați De Pui Copioși, Piper Prăjit Și Supă Orzo De Grâu Integral, și Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cafeaua și stout-ul într-un castron mare. Se dizolvă drojdia în amestecul de cafea; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina integrală de grâu într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
StoutStout
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați făină integrală de grâu și germeni de grâu în amestecul de drojdie; amestecați bine pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute pentru a crea un burete (amestecul va crește ușor și se vor forma bule pe suprafață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Lingurați ușor făina de pâine în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Se amestecă 1 1/4 căni făină de pâine și sare în burete; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice a doua oară într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Punch aluat în jos. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați aluatul într-un oval de 8 inci; așezați pe o foaie de copt presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Înveliți ușor suprafața aluatului cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se taie o mică adâncime de 1/4 inch slash jos centrul de pâine.
7
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală când este atinsă. Se răcește pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate20
Revista