Pâine De Grâu Consistentă
Această rețetă servește 14 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cafea tare, Guinness stout, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite De Grâu Integral Cu Miere, Cârnați De Pui Copioși, Piper Prăjit Și Supă Orzo De Grâu Integral, și Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cafeaua și stout-ul într-un castron mare. Se dizolvă drojdia în amestecul de cafea; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina integrală de grâu într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Adăugați făină integrală de grâu și germeni de grâu în amestecul de drojdie; amestecați bine pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute pentru a crea un burete (amestecul va crește ușor și se vor forma bule pe suprafață).
Lingurați ușor făina de pâine în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Se amestecă 1 1/4 căni făină de pâine și sare în burete; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice a doua oară într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Punch aluat în jos. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați aluatul într-un oval de 8 inci; așezați pe o foaie de copt presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Înveliți ușor suprafața aluatului cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 40
Se taie o mică adâncime de 1/4 inch slash jos centrul de pâine.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală când este atinsă. Se răcește pe suportul de sârmă.