Pâine de dovlecei VI
Zucchini Pâine VI ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 603 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, extract de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Naptime Chef pâine dovlecel favorit (sau brioșe dovlecel), Pâine De Dovlecei, și Pâine De Dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si scortisoara.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu zahărul timp de 10 minute. Adăugați treptat ulei și bateți încă două minute.
Se amestecă în extract de lămâie, dovlecei și nuci pecan. Îndoiți amestecul de făină până când este umezit uniform; nu amestecați prea mult.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.