Pâine de dovlecei VI
Zucchini Bread VI ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 603 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți scorțișoară măcinată, ulei vegetal, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei), Pâine De Dovlecei, și Pâine De Dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inch. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si scortisoara.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu zahărul timp de 10 minute. Adăugați treptat ulei și bateți încă două minute.
Se amestecă în extract de lămâie, dovlecei și nuci pecan. Îndoiți amestecul de făină până se umezește uniform; nu amestecați prea mult.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.