Pâine De Dovlecei, Stil Dovleac
Pâine de dovlecei, stil de dovleac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 2018 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână făină, sare, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 83%. Încercați Pâine Cu Dovlecei De Dovleac, pâine cu dovlecei de dovleac, și Pâine Cu Dovlecei De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați 3 tigăi de pâine de 9x5 inch și puneți-le deoparte.
Așezați bucățile de dovlecei într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când dovleceii sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Scurgeți dovleceii, puneți-i într-un blender și amestecați până se fac piure, aproximativ 2 minute.
Lăsați piureul de dovlecei să se răcească aproximativ 10 minute.
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele într-un castron și amestecați pentru a elimina cocoloașele.
Așezați piureul de dovlecei într-un castron mare și amestecați uleiul, ouăle și zahărul. Bateți amestecul de făină pentru a forma un aluat gros.
Împărțiți aluatul uniform între tigăile de pâine pregătite și coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc ușor și pâinile răsar înapoi când sunt presate ușor, 45 de minute până la 1 oră. O scobitoare introdusă în centru ar trebui să iasă curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.