Pâine De Dovlecei Cu Rozmarin De Lămâie

Lemon Rosemary Zucchini Pâine ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 242 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. 2611 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de ulei de măsline, rozmarin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tigaie de vită cu dovlecei, lămâie și rozmarin, Pâine De Dovlecei Cu Ulei De Măsline Sărat, și Pâine fără frământare cu rozmarin și lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.pregătiți două tigăi de pâine de 4x9 inci, fie acoperite cu unt, fie pulverizate cu spray de copt.
Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și rozmarinul.
Bateți ouăle într-un mixer (sau cu mâna) până se spumează. Bateți în zahăr. Bateți untul topit și uleiul de măsline. Se amestecă coaja de lămâie și dovlecelul ras.
Adăugați ingredientele uscate la umed, o treime la un moment dat, amestecând după fiecare încorporare.
Împărțiți aluatul / aluatul în două tigăi.
Coaceți într-un cuptor de 350 F pentru 45 până la 50 de minute. Testați după 40 de minute. Dacă apăsați ușor pe suprafața pâinii, aceasta ar trebui să sară înapoi, iar o frigăruie de bambus introdusă în centru ar trebui să iasă curată.
Lăsați să se răcească câteva minute și apoi scoateți pâinile din tigăi pentru a se răci pe un raft.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru pâinea de dovlecei. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.