Pâine de dovlecei cu condimente marocane

Pâine de dovlecei cu condimente marocane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de dovlecei cu condimente marocane. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, biga, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cuscus Cu Condimente Marocane, Barramundi cu condimente marocane, și Picior de miel cu condimente marocane.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer în picioare sau al unui alt castron mare, presărați drojdia peste 1 cană caldă (100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
apă; lăsați să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați 3/4 cană de apă rece, biga, dovlecei, 3 căni de făină de pâine, făină integrală de grâu și sare în amestecul de drojdie. Bateți cu atașamentul paletei la viteză mică sau amestecați cu o lingură grea, până se omogenizează bine. Bateți sau amestecați treptat încă 1 1/2 căni de făină de pâine, 1/4 cană odată, până când amestecul formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
4
Treceți la un cârlig de aluat și bateți cu viteză medie până când aluatul este neted și elastic și trage curat de părțile laterale ale bolului, dar este încă ușor lipicios, 6 până la 8 minute; sau răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată și frământați cu mâna până când este neted și elastic, dar încă ușor lipicios, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați pătrunjel, ardei gras, fistic, chimen și fulgi de chili și bateți cu cârlig de aluat sau frământați cu mâna doar până se încorporează (după ce amestecați cu mâna, puneți aluatul într-un castron).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei GrasArdei Gras
Nuci De FisticNuci De Fistic
PătrunjelPătrunjel
ChimenChimen
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Acoperiți vasul cu folie de plastic; lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează, 2 până la 2 1/2 ore. Loviți cu mâna pentru a expulza aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Acoperiți din nou aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească din nou până se dublează, 1 până la 1 1/2 ore. Sau pentru o creștere lentă, răciți cel puțin 8 și până la 12 ore; lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Răzuiește aluatul pe o scândură bine făinată și frământă scurt pentru a expulza aerul. Împărțiți în jumătate. Cu mâinile ușor făinoase, adunați fiecare jumătate într-o bilă, apoi întindeți și trageți marginile sub pentru a forma un oval neted cu capete ușor conice (aproximativ 8 in. lung și 4 în. larg în centru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Așezați pâinile pe o suprafață bine făinată, pudrați ușor cu făină, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când sunt ușor umflate și țineți amprenta unui deget când este apăsat ușor, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Presărați generos o foaie de copt de 13 x 17 inci cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Transferați pâinile, pe rând, pe foaie, distanțându-se între 2 și 3 inci. Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi diagonale de 1 inch adâncime și 1 până la 2 inci între blaturile de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Așezați foaia pe raft în treimea inferioară a unui cuptor obișnuit sau cu convecție de 450.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Sau, dacă utilizați o piatră de copt, glisați ușor marginea foii de copt acoperite cu făină de porumb sub o pâine și ridicați-o pe capătul foii. Slash ca regia de mai sus, apoi glisați ușor pâine pe o parte de piatră în cuptor, lăsând loc pentru a doua pâine. Repetați pentru a tăia și transfera A doua pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
14
Pulverizați 3 până la 4 stropi de apă pe podeaua sau părțile laterale ale cuptorului, având grijă să nu pulverizați lângă elementul de încălzire sau bec, apoi închideți rapid ușa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Coaceți pâinea, pulverizând încă de două ori la intervale de 5 minute în primele 10 minute de coacere, până când crusta este bine rumenită, 35 până la 45 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Transferați pâinile într-un raft pentru a se răci cel puțin 1 oră. A se păstra în pungi de hârtie la temperatura camerei până la 2 zile. Pentru a recriza crusta, așezați pâinile direct pe un raft într-un cuptor de 400 și coaceți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Biga: într-un castron, presărați 1/4 linguriță drojdie uscată activă peste 1/4 cană caldă (100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
19
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
20
Adăugați 1/2 cană de apă rece. Cu o lingură de lemn, amestecați 1 1/2 căni de făină de pâine până când amestecul formează un aluat moale. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
21
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare, aproximativ 1 oră.
22
Scurtătură: fără biga, rețetele noastre produc încă pâini grozave. În rețeta de bază, creșteți drojdia cu 1 1/4 lingurițe, făina de pâine cu 1 1/2 căni și apa cu 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
ApăApă
DrojdieDrojdie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate7
Revista