Pâine De Dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de dovlecei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 334 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei), Pâine De Dovlecei, și Pâine cu dovlecei cu conținut scăzut de grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 inch și acoperiți-o cu zahăr. Într-un castron mare, bateți făina, scorțișoara, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Într-un castron mediu, bateți uleiul de canola cu ouăle, zahărul și vanilia.
Adăugați dovlecelul mărunțit. Se amestecă aluatul de dovlecei în ingredientele uscate.
Se toarnă aluatul de pâine de dovlecel în tigaia pregătită și se coace aproximativ 50 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați pâinea de dovlecei să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi întoarceți-o pe o grătar pentru a se răci complet.