Pâine de dovleac IV
Pumpkin Bread IV ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 183 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Un amestec de sare, nucșoară măcinată, piure de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru, Pâine Organică De Dovleac Evoo Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Pâinea cu dovleac funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "