Pâine De Dovleac Cu Afine-Nuc
Pâinea de dovleac de afine-nuc este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Această masă de dimineață are 399 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Pâine De Dovleac Cu Afine-Nuc, Pâine De Dovleac Cu Nuci De Afine, și Pâine Cu Nuci De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9 1 / 4x5 1 / 4x3-inch tigaie. Linia de jos și 2 laturi lungi cu hârtie cerată.
Bateți făina, condimentele de plăcintă cu dovleac, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu pentru a se amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până se omogenizează. Bateți în ouă, câte 1. Bateți în dovleac, apoi vanilie. Bateți ingredientele uscate alternativ cu zară în 2 adaosuri fiecare. Îndoiți afine și nuci.
Transferați aluatul în tigaie.
Se presară cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți pâinea până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute. Pâine rece în tigaie pe raft 15 minute.
Tăiați în jurul pâinii la capete scurte pentru a slăbi din tigaie. Întoarceți pâinea pe raft; îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet pâinea. (Se poate face cu 2 zile înainte. Înfășurați și păstrați la temperatura camerei.)