Pâine De Căpșuni De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de căpșuni de Crăciun. Această rețetă servește 24 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, apă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine de Crăciun Panettone pentru mașina de pâine, Pâine cu căpșuni fără ouă-pâine vegană cu căpșuni, și Coroană De Crăciun Cu Căpșuni Și Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 5x9 inch.
Într-un castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Într-un castron separat, bateți împreună cele 1 3/4 căni de căpșuni, 2 linguri de extract de căpșuni, ouă, zahăr și ulei. Bateți treptat amestecul de făină în amestecul de căpșuni.
Transferați în cratițele pregătite.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei pâini iese curată. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Într-o cratiță, amestecați 1/4 cană de căpșuni cu sirop, zahăr, apă și 1 lingură de extract de căpșuni. Se aduce la fierbere și se amestecă constant până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Se toarnă peste pâine cât este încă caldă.