Pâine De Curmale Cu Dovleac Praline

Pâine De Curmale Cu Dovleac Praline
Praline dovleac Data pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, făină de aur, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Maimuță Cu Pralină De Dovleac, Pâine De Maimuță Cu Pralină De Dovleac, și Pâine De Curmale Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu 2 tigăi de pâine, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inci sau 1 tigaie de pâine, 9x5x3 inci, cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Se amestecă toate ingredientele de Topping de pralină până se sfărâmă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
4
Într-un castron mare, amestecați zahărul granulat, uleiul, vanilia, ouăle și dovleacul. Se amestecă ingredientele rămase pentru pâinea de curmale, cu excepția curmalelor, până se omogenizează bine. Se amestecă datele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DovleacDovleac
VanilieVanilie
PâinePâine
DateDate
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă aluatul în tigăi.
6
Se presară cu topping.
7
Coaceți pâini de 8 inci 50 până la 60 de minute, pâine de 9 inci 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista