Pâine De Curmale
Pâinea de dată este o vegetarian pâine. Această rețetă face 16 porții cu 177 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 14%. Încercați Pâine cu smochine, Dată și pâine de smochine, și Pâine De Nuci De Dată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; acoperiți amestecul de date și lăsați să stea 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți 2 tigăi (8 x 4 inci) cu spray de gătit și praf fiecare tigaie cu 2 lingurițe de făină.
Adăugați amestecul de zahăr, unt, vanilie și ou până în prezent. Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și sare la amestecul de date, amestecând doar până la amestec. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Răciți pâinile 10 minute în tigăi pe un suport de sârmă.
Scoateți pâinile din tigăi și răciți-le complet pe grătar.