Pâine de curcan cu ierburi și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de curcan cu plante și legume. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 195 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți condimente, ovăz obișnuit, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine De Carne Ambalată Cu Legume, Pâine De Ierburi, și Pâine de carne și orez vegetal de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 3 minute.
Adăugați morcovi și sotati 3 până la 4 minute sau până când ceapa este fragedă; se răcește ușor.
Combinați amestecul de ceapă, 1/2 cană sos de paste, curcan și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare până la amestecare. Formați amestecul într-o pâine de 10 x 5 inci.
Așezați pe un raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Întindeți restul de 1/2 cană de sos de paste peste pâine și coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Serviți cu sos suplimentar de paste, dacă doriți.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de Paste Prego prăjit cu usturoi și ierburi.