Pâine de curcan cu ierburi și legume

Pâine de curcan cu ierburi și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de curcan cu plante și legume. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 195 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți condimente, ovăz obișnuit, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine De Carne Ambalată Cu Legume, Pâine De Ierburi, și Pâine de carne și orez vegetal de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați morcovi și sotati 3 până la 4 minute sau până când ceapa este fragedă; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Combinați amestecul de ceapă, 1/2 cană sos de paste, curcan și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare până la amestecare. Formați amestecul într-o pâine de 10 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați pe un raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți restul de 1/2 cană de sos de paste peste pâine și coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Serviți cu sos suplimentar de paste, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
9
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de Paste Prego prăjit cu usturoi și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Sos De PasteSos De Paste
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista