Pâine De Coroană Împletită
Împletitură cununa pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 137 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, extract de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Coroană Portocalie Împletită, Coroană De Susan Împletită, și Pâine De Ouă Împletită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, zahărul, untul, 1 ou, coaja de portocală, sarea, extractul și 1 cană de făină; bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în treimi.
Rotiți fiecare porție într-un 20-in. frânghie. Împletiți frânghiile; formați-vă într-o coroană și prindeți capetele pentru a sigila.
Așezați pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Pentru glazură, bateți oul; periați ușor peste aluat.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă să se răcească.