Pâine De Coroană Cu Trei Semințe
Trei semințe Crown Loaf ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ou, semințe de mac, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cum se face o pâine de semințe, Pâine de semințe de nuc malț, și Pâine ușoară de semințe și cereale.
Instrucțiuni
Măsurați apa și mierea într-un bol și presărați drojdia deasupra.
Lăsați drojdia să stea câteva minute pentru ao activa.
Adăugați 2 căni de făină, sare, gluten, potențiator de aluat și 4 linguri de ulei de floarea soarelui în amestecul de drojdie și amestecați bine. Adăugați încet restul de făină (aproximativ 6 căni) la amestec până când se formează un aluat moale și umed și aluatul nu se mai agață de exteriorul bolului. Este posibil să aveți nevoie de puțină făină mai mult sau mai puțin. Frământați aluatul până când se formează gluten (este esențial ca glutenul să fie format sau veți obține o pâine grea). Aluatul trebuie să fie neted și să se întoarcă atunci când este apăsat, aproximativ 8 până la 10 minute. De asemenea, puteți verifica dacă glutenul se formează făcând "testul ferestrei". Testul ferestrei este atunci când aluatul poate fi întins și nu se rupe, ci se va întinde și va crea o membrană sau o fereastră translucidă.
Frecați 1 linguriță de ulei de floarea soarelui în jurul unui bol mare. Întoarceți aluatul în ulei, apoi acoperiți vasul și lăsați aluatul să stea până se dublează, aproximativ 1 oră.
În timp ce aluatul crește, ungeți ușor un cuptor olandez adânc de 12 inci. Când aluatul s-a dublat, întoarceți aluatul și modelați-l într-o bilă rotundă uniformă.
Tăiați mingea în 8 pene egale.
Combinați 2 dintre pene într-o bilă și așezați-o în mijlocul cuptorului olandez pentru mingea mijlocie mai mare a coroanei. Formați restul de 6 pene în bile individuale. Bateți ușor oul într-un castron mic pentru a face glazura de ou.
Periați fiecare dintre bile în glazură de ou și apoi înmuiați 2 bile în semințe de mac, 2 bile în semințe de susan și 2 bile în semințe de floarea soarelui.
Așezați fiecare set de bile pe partea opusă a mingii din mijloc, astfel încât să aveți diferitele bile alternând în jurul exteriorului mingii din mijloc sau al cuptorului olandez (de ex. Mergând în jurul cercului, poate merge mac, susan, floarea-soarelui, mac, susan și floarea-soarelui.)
Lăsați aluatul să crească până se dublează din nou în cuptorul olandez. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 40 de minute până la 1 oră.
Note: pentru a obține aluat mai ușor, puteți înlocui aproximativ 1/2 din făina de grâu integral cu făină albă. Cu toate acestea, puteți obține în continuare un aluat remarcabil de ușor folosind toată făina de grâu integral dacă adăugați amplificatorul de aluat și glutenul și asigurați-vă că glutenul dvs. este format corect în timpul procesului de frământare.
Adăugarea potențiatorului și glutenului au fost trucuri învățate de la mama mea care ne-a crescut pe pâine integrală de grâu. Încă nu am găsit o modalitate mai bună de a obține pâine integrală de grâu la fel de ușoară și pufoasă ca aceasta.