Pâine De Cocos
Coconut Loaf este un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine De Nucă De Cocos Cu Banane, Tort de pâine cu nucă de cocos și ananas, și Pâine De Dovlecei Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul de cremă alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă nuca de cocos.
Se toarnă într-un 9-in uns. x 5 inch. tigaie.
Coaceți la 350 de euro timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Titus Zinfandel. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Titus Zinfandel]()
Titus Zinfandel
Din punct de vedere vizual, acest vin are un impact la fel de mare ca și profilul aromei, cu un miez purpuriu regal superb opac, care dă loc unei margini roșii rubinie clare. Ovăzul prăjit și notele de zahăr brun se învârt în jurul merisorului suculent-zmeură pe nas, care amintește de un crocant tocmai ieșit din cuptor, urmat de reducerea balsamică a căpșunilor, petală slabă de trandafir și doar un indiciu al șei. Pe toastul Palatului, stejarul și căpșunile macerate sunt încoronate de o panglică înaltă și strălucitoare de caramel și îmbrăcate în mere roșii delicioase și bomboane de pepene verde. Este lung și se sprijină pe palat, cu un corp mediu și un finisaj veșnic care arată o ageabilitate considerabilă în taninuri.