Pâine De Ciocolată
Pâinea de ciocolată este o vegan rețetă cu 16 porții. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă caldă, drojdie instantanee, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Mai mult de la pâine sănătoasă în cinci minute pe zi: ciocolată Espresso pâine integrală de grâu, Pâine Mașină De Migdale-Ciocolata Chip Pâine, și Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea, drojdia, zahărul, cacao, uleiul de floarea soarelui și apa într-un castron mare. Amestecați totul cu o lingură de lemn până când aveți un aluat moale.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați timp de cinci minute, până când este netedă și elastică.
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-o bilă.
Așezați ambele pe o foaie de copt.
Tăiați desenele încrucișate în vârfuri și acoperiți cu un prosop de bucătărie.
Lăsați să crească până la dimensiunea dublă.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 35 de minute.