Pâine De Ciocolată

Pâine De Ciocolată
Pâinea de ciocolată este o vegan rețetă cu 16 porții. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă caldă, drojdie instantanee, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Mai mult de la pâine sănătoasă în cinci minute pe zi: ciocolată Espresso pâine integrală de grâu, Pâine Mașină De Migdale-Ciocolata Chip Pâine, și Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea, drojdia, zahărul, cacao, uleiul de floarea soarelui și apa într-un castron mare. Amestecați totul cu o lingură de lemn până când aveți un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați timp de cinci minute, până când este netedă și elastică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați ambele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Tăiați desenele încrucișate în vârfuri și acoperiți cu un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Lăsați să crească până la dimensiunea dublă.
7
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista