Pâine De Ceapă Evreiască
Pâinea de ceapă evreiască ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 148 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de mac, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâinea de secară evreiască și secretul pentru a o face bine, Mandelbrot Evreiesc Tradițional (Pâine Mandel), și Mile High Crispy Bacon și ceapă pâine-mașină de pâine.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apa, drojdia și zahărul într-un castron mic până se dizolvă zahărul, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se amestecă împreună 2 1/2 căni de făină și 1 1/2 lingurițe de sare într-un castron mare, apoi se adaugă amestecul de drojdie și 2 linguri de ulei și se amestecă până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, adăugând suficientă făină de cană rămasă, puțin câte puțin, după cum este necesar pentru a preveni lipirea, până când este netedă și elastică, aproximativ 8 minute.
Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron mare uns, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, aproximativ 2 ore.
Gatiti ceapa in uleiul de lingura ramas cu sarea de lingurita ramasa intr - o tigaie antiaderenta de 8 pana la 9 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie usor, aproximativ 2 minute. Acoperiți suprafața cepei cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară (sau acoperiți tigaia cu un capac etanș) și gătiți ceapa, ridicând pergamentul pentru a amesteca frecvent, până când este foarte moale și auriu pal, 12 până la 15 minute.
Transferați aluatul într - o tigaie de copt de 15 pe 10 pe 1 inch și întindeți aluatul, mai întâi trăgând cu mâinile, apoi apăsând vârful degetelor în aluat și lucrând spre exterior din centru, până când aluatul umple tigaia. Înțepați aluatul peste tot la intervale de 1 inch cu o furculiță, lăsând o margine de 1 inch în jurul părților laterale și acoperiți ușor cu folie de plastic unsă (partea unsă în jos).
Lăsați aluatul să crească ușor într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde, 30 de minute.
În timp ce aluatul crește, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Periați ușor aluatul cu puțină spălare de ouă, având grijă să nu dezumflați aluatul. Împrăștiați ceapa uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch, apoi presărați cu semințe de nigella.
Coaceți până când partea de sus este aurie și partea de jos sună goală când este atinsă, aproximativ 30 de minute. Ridicați pâinea din tigaie și transferați-o într-un raft pentru a se răci ușor.
Tăiați în pătrate de aproximativ 3 inci înainte de servire.
* Disponibil la magazinele specialty foods și Kalustyan ' s (800-352-3451).
Aluatul poate fi format într-o minge cu 1 zi înainte și lăsat să crească, răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de modelare.