Pâine de carne în stil Italian II
Fleică în stil Italian II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 5. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 669 calorii, 39G de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de usturoi, pătrunjel, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Pâine De Carne În Stil Italian, Pâine De Carne În Stil Italian, și Pâine De Carne În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o cratiță medie la foc mediu, călește morcovul și ceapa timp de 2 minute, sau până când ceapa este transparentă.
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un castron mare, combinați pătrunjelul, carnea de vită, ketchup-ul, 1/2 cană sos de roșii, pâinea și ouăle, amestecând bine.
Adăugați amestecul de morcovi / ceapă și continuați să amestecați, dar nu amestecați prea mult, deoarece acest lucru va face ca pâinea de carne să se usuce.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9x13 și formați-l într-o pâine.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 până la 45 de minute.
În timp ce pâinea se coace, încălziți sosul de roșii rămas și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu mic.
Se toarnă peste pâine când este gata.