Pâine De Carne În Stil Casnic
Pâinea de carne în stil casnic necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. Acest fel principal are 222 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 404 de fani. Un amestec de pesmet de stil, ouă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Încercați Pâine De Carne De Casă, Pâine De Carne (Stil Ranch), și Pâine De Carne În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, combinați toate ingredientele pâinii de carne; se amestecă bine. Apăsați amestecul într-o tigaie de pâine de 8x4 inci.
Se coace la 350 buc. F. timp de 40 de minute.
Scoateți pâinea de carne din cuptor.
Întindeți 1/4 cană de ketchup uniform deasupra. Reveniți la cuptor; coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când termometrul pentru carne ajunge la 160 F. și carnea de vită este bine gătită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.