Pâine de carne ușoară
Pâinea ușoară de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 240 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 87 de fani. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, împachetați carne de porc, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Pâine De Carne Ușoară, și Pâine De Carne Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Puneți pâinea în procesor și blitz pentru a face firimituri, apoi răsturnați într-un castron cu carnea de porc.
Introduceți ceapa, usturoiul și ierburile în robotul de bucătărie și procesați până se toacă mărunt.
Se adaugă în castron cu parmezanul și oul. Tăiați mărunt 2 felii de prosciutto și adăugați la amestec cu puțină sare și piper.
Se amestecă bine cu o furculiță sau cu mâinile.
Folosiți restul de prosciutto pentru a alinia o cutie de pâine de 1,5 litri. Puneți lingura în amestecul de carne și apăsați bine. Întoarceți prosciutto-ul deasupra, apoi puneți forma de pâine într-o tavă de prăjire.
Se toarnă apă fierbinte din fierbător în tava de prăjire pentru a ajunge la jumătatea cositorului de pâine și se coace timp de 1 oră până când pâinea se micșorează de pe părțile laterale ale cositorului.
Se răcește în staniu timp de 10 minute, apoi se scurge orice exces de lichid și se întoarce pe o placă.
Tăiați felii groase și serviți cald sau rece cu salată.