Pâine de carne teriyaki la grătar și pachete de legume

Pâine de carne teriyaki la grătar și pachete de legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați pâinea de carne teriyaki la grătar și pachetele de legume. O porție conține 355 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de pepite de porumb pentru bebeluși, morcovi tăiați gata pentru consum, amestec de usturoi-piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Legume "Carne", Pâine De Carne De Legume, și Supă De Legume Pâine De Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați patru foi de 18x12 inci din folie rezistentă; pulverizați folie cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
În castron mediu, bateți oul. Se amestecă 2 linguri de unt și glazură, firimiturile de pâine, amestecul de usturoi-piper și carnea de vită măcinată. Formați amestecul în patru pâini alungite de 4x2 inci, cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați 1 pâine pe partea pulverizată a fiecărei foi de folie; așezați 1/2 cană de morcovi și 1/4 din porumb în jurul fiecărei pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Stropiți cu unge și glazură rămase. Înfășurați fiecare pachet în siguranță folosind garnituri duble, permițând spațiu pentru expansiunea căldurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Când grătarul este încălzit, așezați pachetele pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Acoperiți grătarul; gătiți 25 până la 35 de minute sau până când pâinile sunt bine fierte și morcovii sunt fragede, întorcând pachetele o dată la jumătatea gătitului. Deschideți cu atenție pachetele pentru a permite aburului să scape; termometrul pentru carne introdus în centrul pâinilor ar trebui să citească 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista