Pâine de carne teriyaki la grătar și pachete de legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați pâinea de carne teriyaki la grătar și pachetele de legume. O porție conține 355 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de pepite de porumb pentru bebeluși, morcovi tăiați gata pentru consum, amestec de usturoi-piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Legume "Carne", Pâine De Carne De Legume, și Supă De Legume Pâine De Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați patru foi de 18x12 inci din folie rezistentă; pulverizați folie cu spray de gătit antiaderent.
În castron mediu, bateți oul. Se amestecă 2 linguri de unt și glazură, firimiturile de pâine, amestecul de usturoi-piper și carnea de vită măcinată. Formați amestecul în patru pâini alungite de 4x2 inci, cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Așezați 1 pâine pe partea pulverizată a fiecărei foi de folie; așezați 1/2 cană de morcovi și 1/4 din porumb în jurul fiecărei pâini.
Stropiți cu unge și glazură rămase. Înfășurați fiecare pachet în siguranță folosind garnituri duble, permițând spațiu pentru expansiunea căldurii.
Când grătarul este încălzit, așezați pachetele pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Acoperiți grătarul; gătiți 25 până la 35 de minute sau până când pâinile sunt bine fierte și morcovii sunt fragede, întorcând pachetele o dată la jumătatea gătitului. Deschideți cu atenție pachetele pentru a permite aburului să scape; termometrul pentru carne introdus în centrul pâinilor ar trebui să citească 160 F.