Pâinea de carne sărată necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de supă de roșii condensate campbell ' s, ceapă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine De Carne Ușor Sărată, Pâine De Carne Umplută Savuroasă, și Carne De Curcan Savuroasă Florentină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă bine carnea de vită, 1/2 cană de supă, pesmet, ou, ceapă, sos Worcestershire și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Piper Negru
Pesmet
Ceapă
Carne De Vită
Supă
Ouă
2
Puneți amestecul într-o tigaie de copt de 13x9 inch și formați ferm într-o pâine de 8x4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 350 de grade F timp de 1 oră sau până când pâinea de carne este gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți pâinea de carne cu un turnător de clătite din tigaie pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
5
Încălziți 2 linguri de picături de tigaie, supa rămasă și apă într-o cratiță de 1 litru la foc mediu-mare până când amestecul este fierbinte și clocotește.