Pâine De Carne Sărată

Pâinea de carne sărată necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de supă de roșii condensate campbell ' s, ceapă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine De Carne Ușor Sărată, Pâine De Carne Umplută Savuroasă, și Carne De Curcan Savuroasă Florentină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine carnea de vită, 1/2 cană de supă, pesmet, ou, ceapă, sos Worcestershire și piper negru.
Puneți amestecul într-o tigaie de copt de 13x9 inch și formați ferm într-o pâine de 8x4 inch.
Coaceți la 350 de grade F timp de 1 oră sau până când pâinea de carne este gătită.
Scoateți pâinea de carne cu un turnător de clătite din tigaie pe o tăietură.
Încălziți 2 linguri de picături de tigaie, supa rămasă și apă într-o cratiță de 1 litru la foc mediu-mare până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Se servește cu pâinea de carne.