Pâine De Carne Salsa Picantă
Pâinea de carne salsa picantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 16 fani. Un amestec de pesmet, sos de piper, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salsa Meat Loaf, Tortilla-Salsa Meat Loaf, și Pâine De Carne Picantă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția a 1/4 cană de salsa. Apăsați amestecul într-o tigaie de pâine de 9x5 inci. Se acoperă cu 1/4 cană de salsa.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul pâinii citește 160 F.
Serviți cu salsa suplimentară, dacă doriți.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatory (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)]()
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.