Pâine de carne picantă cu Salsa de măsline
Rețeta pâine de carne picantă cu Salsan de măsline este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 35 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos îndrăzneț și picant, porumb cu miez, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Carne Salsa Picantă, Pâine de măsline verde, și Salsa Meatloaf.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă carnea, pesmetul, 1/2 cană de sos de friptură, ouăle și jumătate din ardei și măsline până se omogenizează. Se modelează în pâine într-o tigaie de 13x9 inci căptușită cu folie.
Coaceți 1 oră și 10 min. sau până când se termină (160F).
Între timp, amestecați porumbul, ceapa și sosul de friptură rămas, ardeii și măslinele până se omogenizează.
Se servește lingură peste pâine de carne.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.