Pâine De Carne Italiană

Pâine De Carne Italiană
Rețeta pâine de carne italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 231 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Carne În Stil Italian, Italiană Pinwheel Meat Loaf, și Pizza Italiană Pâine De Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, cu excepția sosului de paste; Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați 1 cană sos de paste; Se amestecă bine. Apăsați amestecul într-o tigaie de pâine de 8x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Se coace la 350 buc. F. timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se toarnă sosul de paste rămas peste pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
CarneCarne
5
Coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când sunt gătite bine în centru și termometrul pentru carne înregistrează 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista