Pâine De Carne Făcută Peste

Făcut-Over fleică ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție conține 273 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar Original, Carne de vită măcinată extra-slabă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun fleică l-am făcut vreodată, Pâine De Carne De Casă (Cum A Făcut Bunica!), și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă cerealele, 1/3 cană sos de grătar și albușurile de ou într-un castron mare până se omogenizează bine.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă ușor.
Se modelează în pâine; așezați pe suportul căptușit cu folie de tigaie pentru pui de carne.
Coaceți 1 oră sau până când ați terminat (160F).