Pâine De Carne De Hrean-Curcan
Hreanul-carnea de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 203 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ketchup, ketchup, Busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Pâine De Carne De Hrean Zesty, Pâine De Carne De Curcan, și Pâine De Carne De Curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron mare. Zdrobiți curcanul peste amestecul de ovăz, amestecând cu mâinile doar până la amestecare. Împachetați amestecul de curcan într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Combinați 1/3 cană de ketchup, zahăr brun și 1 linguriță de hrean într-un castron; se amestecă bine.
Întindeți jumătate din amestecul de ketchup peste pâinea de carne.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Răspândiți amestecul de ketchup rămas peste pâinea de carne și coaceți încă 10 minute sau până când ați terminat.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți pâinea de carne din tigaie; tăiați pâinea în 5 felii.